De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Romige paddenstoelenpasta met truffel

Deze romige pasta met kastanjechampignons en truffel zet je zo op tafel. Perfect voor een doordeweekse avond waarop je wat extra luxe wilt.

5 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Paddenstoelenpasta met truffel

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Voeg gebakken spekjes toe voor een hartige twist of wat verse spinazie voor extra kleur!"

Bereidingswijze

Romige paddenstoelenpasta met truffel

  1. Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd alle champignons in dunne plakjes en snipper de sjalot fijn.

  3. Bak de champignons in een droge koekenpan in 2 minuten aan op middelhoog vuur. Voeg het sjalotje toe samen met de tijm en boter. Laat 5 minuten meebakken

  4. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de truffel toe samen met de slagroom en zet het vuur laag.

  5. Voeg de pasta toe samen met een kopje kookvocht en roer alles door elkaar. Breng op smaak met extra peper en maak af met geraspte Parmezaanse kaas.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.