De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Peperonata al’instante (a la minute gemaakte paprika’s)

Maak de paprika’s schoon en snijd ze in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak de paprika’s, uienringen en knoflook een paar minuten. Blus af met de witte wijn en breng op smaak met zout en peper.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Peperonata al’instante (a la minute gemaakte paprika’s)

Bereidingswijze

Maak de paprika’s schoon en snijd ze in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak de paprika’s, uienringen en knoflook een paar minuten. Blus af met de witte wijn en breng op smaak met zout en peper. Pluk en scheur de basilicumblaadjes en strooi ze na het bakken over het gerecht.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.