De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

groentespiesjes

30 MIN
Groentespiesjes

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200° C.
  • Leg de satéprikkers in een bakje met water.
  • Snijd de rode en groene paprika in stukjes van 1 bij 1 centimeter.
  • Snijd de groene en gele courgette in blokjes.
  • Snijd de rode ui in partjes.
  • Schep de paprika, courgette, rode ui, kastanjechampignons en cherrytomaatjes in een kom en breng op smaak met zout, peper, een scheutje olijfolie, oregano en tijm. Meng goed door elkaar.
  • Rijg de groente aan de spiesjes en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
  • Zet de spiesjes circa 10 minuten in de oven.

Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker