Noedelsalade met gerookte zalm

2
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
  • Breng een pan water aan de kook met het bouillonblokje.
  • Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking gaar in de bouillon.
  • Snijd de bosui in ringetjes.
  • Snijd de paprika in reepjes.
  • Schil de winterpeen en rasp in slierten.
  • Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer in blokjes.
  • Meng de komkommer met de bosui en de sojasaus en breng op smaak met versgemalen peper.
  • Rasp de gember en hak de gember fijn en voeg toe aan de komkommer.
  • Verwarm een koekenpan met een scheutje olie en bak de gamba's gaar.
  • Snijd de gerookte zalm fijn.
  • Pluk de koriander.
  • Meng het komkommermengsel, taugĂ©, gamba's en de zalmsnippers met de noedels. Bestrooi naar smaak met koriander.

Ingredienten

4
Personen

Noedelsalade met gerookte zalm

  • 1 groentebouillonblokje
  • 300 g udon noedels
  • 3 stengels bosui
  • 1 kleine komkommer
  • 50 ml sojasaus
  • 1 cm verse gember
  • 200 g gerookte zalm
  • 200 g taugĂ©
  • 2 takjes koriander
  • 1 rode paprika
  • 1 winterpeen
  • 100 g gamba's
Geef je waardering
2