De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Mexicaanse gehaktdip

Een heerlijke Mexicaanse gehaktdip, perfect voor bij een gezellige borrel!

Direct naar recept
Mexicaanse gehaktdip

Bereidingswijze

Pel de ui en knoflook en snipper samen met de rode peper. Verwarm een pan op middelhoog vuur met een scheutje olijfolie en fruit hierin het ui-mengsel. Voeg het gehakt toe en bak mee. Breng op smaak met peper, zout en de specerijen. Voeg wanneer het vlees gaar is de tomatenblokjes toe. Laat 10 minuutjes pruttelen. Spoel de bonen af en voeg toe aan het gehaktmengsel. Warm kort mee en hak de koriander grof. Serveer de gehaktdip met de koriander en een partje limoen.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.