Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een pan water aan de kook en kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Halveer de perziken en verwijder de pit. Snijd vervolgens in 6 parten. Halveer de courgette en snijd in halve maantjes.
-
Leg de perziken op een bakplaat met bakpapier en leg de plakken courgette ernaast. Besprenkel met wat olijfolie, breng op smaak met peper en zout. Rooster voor 15 tot 20 minuten in de oven.
-
Rooster een handje amandelen in een droge koekenpan in een paar minuten goudbruin.
-
Snijd de halloumi in dunne plakken. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de halloumi in ongeveer 2 minuten per kant goudbruin.
-
Meng in een saladekom 1 tl balsamico-azijn en 2 el olijfolie, peper en zout tot een dressing.
-
Giet de parelcouscous af en roer deze door de dressing. Voeg dan ook de slamelange en de amandelen toe aan de kom en hussel door elkaar.
-
Verdeel de geroosterde courgette, perziken en halloumi over de kom parelcouscous-salade.
0 reacties