Verwarm de oven voor op 160 ºC. Halveer de meloen en verwijder de zaadjes. Steek met de parisienneboor bolletjes uit de meloen en leg ze in de port zodat ze zich volzuigen met port. Verwarm de grill voor. Pluk en snijd de kruiden fijn. Snijd de kip in gelijke stukjes. Meng de kip met olijfolie en de kruiden en gril om en om circa 3-4 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Gaar de kip in de oven circa 10 minuten. Pluk de sla. Halveer de witlof, verwijder de kern en haal de blaadjes los. Meng op een groot bord alle slasoorten en steek de witlofblaadjes er speels in. Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
Verdeel de meloenbolletjes en walnoten over de salade en verdeel de kip erover. Besprenkel de salade met appelazijn en olijfolie.
Verwarm de oven voor op 160 ºC. Halveer de meloen en verwijder de zaadjes. Steek met de parisienneboor bolletjes uit de meloen en leg ze in de port zodat ze zich volzuigen met port. Verwarm de grill voor. Pluk en snijd de kruiden fijn. Snijd de kip in gelijke stukjes.
0 reacties