De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

lentesalade met hollandse garnalen

20 min kooktijd
Lentesalade met Hollandse garnalen

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Halveer de limoen, knijp het sap eruit en breng op smaak met zout en peper. Roer al kloppend de olie erdoor. Pluk de blaadjes koriander, hak ze fijn en meng ze door de dressing. Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in gelijke stukjes. Kook de asperges en sugarsnaps beetgaar. Halveer de radijsjes. Meng de groente met de dressing. Leg de salade op borden en verdeel de garnalen erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker