• Bestrooi de kipbraadsticks met de paprikapoeder en een beetje zout en versgemalen peper.
• Snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.
• Snijd de groene kool in vieren en vervolgens in dunne repen.
• Halveer de champignons.
• Verhit een scheutje olie in een pan en bak de kipbraadsticks circa 5 minuten op hoog vuur.
• Voeg de uien, knoflook, groene kool en de champignons toe en bak circa 3 minuten mee.
• Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe en laat op laag vuur met deksel op de pan circa 10 minuten pruttelen.
Krieltjes met spekblokjes
• Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de krieltjes en spekblokjes in circa 10 minuten bruin en krokant.
• Breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
• Pluk en hak de blaadjes peterselie fijn en strooi over de krieltjes.
Serveren
Verdeel de kipstoof met groene kool en de krieltjes met spekblokjes over de borden.
0 reacties