Heb je 'm al voorbij zien komen op TikTok, de tortilla wrap challenge? Zag er grandioos uit, dus ook wij zijn de keuken ingedoken. Eindresultaat? De quesadilla 2.0! Wat heb je nodig? Veel groenten, tempeh, vegan kaas en srirachasaus, daarna vouw je hem drie keer dubbel en gaat hij onder de gril. Grandioos genieten!

Ingredienten

2
Personen

  • 100 g gemarineerde tempeh
  • 1 el olie
  • 2 handjevol cherrytomaten
  • 2 stuks tortillawraps, wortel
  • 2 handjevol gesneden rode kool
  • 2 handjevol babyspinazie
  • 4 handjevol vegan geraspte kaas
  • 4 el nachodip
  • 1 el srirachasaus

Extra nodig

  • Koekenpan, paninigrill

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten
  1. Snijd de tempeh in reepjes en verhit de olie in de koekenpan. Bak de tempeh knapperig.
  2. Snijd de cherrytomaatjes in vieren.
  3. Leg een tortillawrap voor je en snijd vanuit het midden naar de buitenkant de wrap deels open (alsof de klok op twaalf uur staat).
  4. Beleg ¼ van de wrap met de nachosaus, ¼ met rode kool en tomaatjes, ¼ met tempehreepjes en het laatste kwart met vegan kaas en babyspinazie. Vouw de kwarten met de klok mee over elkaar.
  5. Herhaal dit voor de andere tortillawrap.
  6. Verhit de paninigrill en grill de quesadilla’s goudbruin.
  7. Dip in de srirachasaus en geniet!!

Geef je waardering

70
Quesadilla
Quesadilla