- Verwarm de oven op 175 °C en bekleed een bakvorm met bakpapier.
- Maal de biscuits en kastanjes fijn tot kruim. Door het vet van de kastanjes hoef je geen boter toe te voegen. Druk aan in de bodem van de springvorm.
- Klop de ricotta, mascarpone en suiker ongeveer binnen 2 minuten luchtig.
- Roer de eieren erdoor.
- Roer als laatste de kastanjepuree en vanille erdoor. Giet de vulling op de koekbodem.
- Bak de taart 45 minuten en laat afkoelen. Daarna zet je deze beauty 4 uur tot een nacht in de koelkast.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties