De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kastanje cheesecake

240 min voorbereidingstijd
60 min kooktijd
Kastanje cheesecake

Een recept van

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 175 °C en bekleed een bakvorm met bakpapier.
  • Maal de biscuits en kastanjes fijn tot kruim. Door het vet van de kastanjes hoef je geen boter toe te voegen. Druk aan in de bodem van de springvorm.
  • Klop de ricotta, mascarpone en suiker ongeveer binnen 2 minuten luchtig.
  • Roer de eieren erdoor.
  • Roer als laatste de kastanjepuree en vanille erdoor. Giet de vulling op de koekbodem.
  • Bak de taart 45 minuten en laat afkoelen. Daarna zet je deze beauty 4 uur tot een nacht in de koelkast.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker