De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kastanje cheesecake

240 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kastanje cheesecake

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 175 °C en bekleed een bakvorm met bakpapier.
  • Maal de biscuits en kastanjes fijn tot kruim. Door het vet van de kastanjes hoef je geen boter toe te voegen. Druk aan in de bodem van de springvorm.
  • Klop de ricotta, mascarpone en suiker ongeveer binnen 2 minuten luchtig.
  • Roer de eieren erdoor.
  • Roer als laatste de kastanjepuree en vanille erdoor. Giet de vulling op de koekbodem.
  • Bak de taart 45 minuten en laat afkoelen. Daarna zet je deze beauty 4 uur tot een nacht in de koelkast.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.