Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli

  • 40 g hazelnoten
  • 40 g zonnebloempitten
  • 40 g pompoenpitten
  • 50 g havermout
  • 500 ml Griekse yoghurt
  • 2 passievruchten
  • 1 el Agavesiroop
  • 1 citroen

Extra nodig

  • rasp

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten
Hak de hazelnoten grof en rooster ze circa 5 minuten in een droge koekenpan op laag vuur samen met zonnebloempitten, pompoenpitten en havermout. Verdeel de yoghurt over 4 schaaltjes. Snijd de passievruchten doormidden, lepel de pitjes eruit en verdeel over de yoghurt. Besprenkel met agavesiroop en bestrooi met de notenmuesli. Rasp de schil van de citroen boven de yoghurt.

Geef je waardering

12
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli