De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

coquilles met hazelnootboter

Stoom of kook de aardappels in de schil gaar en snijd ze vervolgens in plakjes. Haal de coquilles uit de schelp en spoel ze kort onder koud water. Droog de coquilles met keukenpapier en snijd ze eventueel in aan de bovenkant.

20 min kooktijd
Coquilles met hazelnootboter

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Stoom of kook de aardappels in de schil gaar en snijd ze vervolgens in plakjes. Haal de coquilles uit de schelp en spoel ze kort onder koud water. Droog de coquilles met keukenpapier en snijd ze eventueel in aan de bovenkant. Maak de paddenstoelen schoon, verhit een scheut olie in een koekenpan en bak ze. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de coquilles circa 2 minuten per kant. Laat de boter in een pan lichtbruin kleuren. Hak de noten en voeg ze toe aan de boter. Beleg de aardappelplakjes met de paddestoelen. Leg hierop de coquilles. Schep de hazelnootboter over de coquilles en bestrooi met gesneden bieslook.

Dit recept komt uit de aflevering over Stockholm van het programma The Taste of Life Travel. Thema: herfst

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker