De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Conchiglie al pesto fresco

20 MIN
Conchiglie al pesto fresco
Giovanni Caminita

Bereidingswijze

Pesto
Pluk de basilicum. Pel en halveer de knoflook. Snijd de Parmezaanse kaas in blokjes. Vijzel de blaadjes basilicum, pijnboompitten, knoflook en de helft van de Parmezaanse kaas. Meng de olijfolie erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Pasta
Kook de pasta in een pan met water en zout al dente en giet de pasta af. Rang en halveer de sperziebonen. Blancheer de bonen circa 6 minuten in water met zout. Giet de bonen af en snijd ze in kleine stukjes. Meng de sperziebonen door de pesto. Voeg de pasta toe en bestrooi met de resterende Parmezaanse kaas.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker