De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Britse sandwich

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Britse sandwich

Bereidingswijze

Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Pel en snijd in plakjes. Snijd de korstjes van het brood. Snijd de komkommer in plakjes. Meng de mayonaise met mierikswortel en 2 eetlepel worcestersaus en besmeer de sneetjes brood hiermee. Beleg het brood met komkommer, zalm of plakjes ei en dek het af met een tweede sneetje brood. Druk de sandwiches goed aan en snijd ze in vingerrepen.

Dit recept komt uit de aflevering over Londen van het programma The Taste of Life Travel. 

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.