De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

aziatische oesters op 3 manieren

Oesters: je vindt het niks, of je vindt het fantastisch. Met deze 3 variaties van Eveline is er in ieder geval genoeg keus!

10 min voorbereidingstijd
Aziatische oesters op 3 manieren

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

Oesters: je vindt het niks, of je vindt het fantastisch. Met deze 3 variaties van Eveline is er in ieder geval genoeg keus!

Bereidingswijze

Stap 1:
Open de oesters met een oestermes en snijd ze los van de schelp. Serveer ze op een bord met het ijs.

Variatie 1:
Snijd het citroenijs grof. Snijd de rode peper in dunne ringen. Verdeel de sesamdressing over 4 oesters. Verdeel daarna het citroenijs en de rode peper over de schelpen.

Variatie 2:
Pers de limoen en verdeel het sap over de volgende 4 oesters. Verdeel vervolgens de sojasaus, sambal en de Yuzupoeder over de schelpen. Garneer met bieslook.

Variatie 3:
Pel en snipper de sjalot. Meng met de rodewijnazijn. Verdeel over de laatste oesters.

Ontdek hier alle andere recepten uit Eveline’s Asian Streetfood

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker