De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Feestelijke salade met sinaasappel, venkel en burrata

Een makkelijk bijgerecht voor op de kersttafel? Maak deze supermakkelijke en frisse salade 

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Feestelijke salade met sinaasappel, venkel en burrata

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Deze frisse salade is gegarandeerd een showstopper op je kerstmenu. Een heerlijke afwisseling voor de vaak wat zware hoofdgerechten."

Bereidingswijze

Feestelijke salade met sinaasappel, venkel en burrata

  1. Snijd de venkel flinterdun met de mandoline en meng met het citroensap. Verdeel op een schaal.

  2. Schil de sinaasappels en snijd in dunne plakjes. Verdeel de sinaasappelplakjes over de venkel.

  3. Scheur de burrata in stukken en verdeel over de schaal.

  4. Hak de pistache grof door en snijd de munt in dunne reepjes. Maak de salade af met een scheut olijfolie, granaatappelmelasse, peper, zout,granaatappelpitjes, pistache en munt.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.