After eight cheesecake

16
Gemiddeld

Bereidingswijze

25 minuten totale tijd
  • Maal de koekjes fijn in de keukenmachine of sla ze stuk in een plastic zak met deegroller.
  • Smelt de boter. Voeg hierna de chocolade toe en laat dit ook smelten.
  • Meng de koekjes met gesmolten boter en chocolade in de taartvorm. Druk aan.
  • Smelt de marshmallows samen met de roomkaas op 900 watt 1 minuut in de magnetron. Roer glad.
  • Klop de slagroom stijf.
  • Roer de roomkaas met de marshmallows door de slagroom.
  • Voeg als laatste het muntextract en de groene kleurstof naar eigen inzicht toe.
  • Schep op de koekbodem. Strijk glad en decoreer met de chocolaatjes.

Ingredienten

1
Porties

After eight cheesecake

  • 250 g chocoladekoekjes
  • 50 g boter
  • 50 g pure chocolade
  • 150 g marshmallows
  • 250 g roomkaas
  • 250 g slagroom
  • 2 el muntextract
  • groene voedingskleurstof
  • 15 after eight chocolaatjes
Geef je waardering
16