De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

After eight cheesecake

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
After eight cheesecake

Bereidingswijze

  • Maal de koekjes fijn in de keukenmachine of sla ze stuk in een plastic zak met deegroller.
  • Smelt de boter. Voeg hierna de chocolade toe en laat dit ook smelten.
  • Meng de koekjes met gesmolten boter en chocolade in de taartvorm. Druk aan.
  • Smelt de marshmallows samen met de roomkaas op 900 watt 1 minuut in de magnetron. Roer glad.
  • Klop de slagroom stijf.
  • Roer de roomkaas met de marshmallows door de slagroom.
  • Voeg als laatste het muntextract en de groene kleurstof naar eigen inzicht toe.
  • Schep op de koekbodem. Strijk glad en decoreer met de chocolaatjes.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.