- Maal de koekjes fijn in de keukenmachine of sla ze stuk in een plastic zak met deegroller.
- Smelt de boter. Voeg hierna de chocolade toe en laat dit ook smelten.
- Meng de koekjes met gesmolten boter en chocolade in de taartvorm. Druk aan.
- Smelt de marshmallows samen met de roomkaas op 900 watt 1 minuut in de magnetron. Roer glad.
- Klop de slagroom stijf.
- Roer de roomkaas met de marshmallows door de slagroom.
- Voeg als laatste het muntextract en de groene kleurstof naar eigen inzicht toe.
- Schep op de koekbodem. Strijk glad en decoreer met de chocolaatjes.
After eight cheesecake
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties