TGTG_Logo_3

Niemand vindt het leuk om te zien dat goed eten in de prullenbak belandt. Too Good To Go kan het ook niet langer aanzien dat meer dan 1/3 van het geproduceerde eten wordt weggegooid en is vastberaden dat er iets moet gebeuren. Via hun app verbindt Too Good To Go winkels met overgebleven producten aan consumenten. Maar ook hopen ze dat ze met hun simpele tips jou kunnen inspireren om minder eten te verspillen.

Voedselverspilling

Voedselverspilling is een groot probleem. Wereldwijd gaan elke dag tonnen eetbaar voedsel verloren. Het meeste wordt verspild in de detailhandel of simpelweg bij jou thuis. De oplossing voor dit probleem zijn je restjes niet weggooien maar juist nieuw leven inblazen. Bijvoorbeeld door er nieuwe recepten van te maken. Kijk in je (koel)kast en ga  - op een hele makkelijke én leuke manier - voedselverspilling tegen. Zo maak je op een simpele manier een groot verschil.

chocolademelk

Chocolademelk van chocoladeletters

De lekkerste warme chocolademelk maak je natuurlijk met échte chocolade! En wat is er beter dan hier de overgebleven chocoladeletters voor te gebruiken die je van Sinterklaas hebt gekregen?

Tip:
Werkt ook goed met left-over kerstkransjes!

fondue

Kaasfondue van restjes kaas

Supermakkelijk comfort food dat je zo op tafel zet. Perfect voor als je even geen zin meer hebt om lang in de keuken te staan na die (uitgebreide) kerstdiners.

Oliebollen

Oliebollen-wentelteefjes

Een stapel oliebollen over van Oud en Nieuw, maar geen zin in een toch wel klef geworden bal? Blaas je oliebollen nieuw leven in door er deze heerlijke wentelteefjes mee te maken! Een beter kater-ontbijt bestaat er bijna niet.