Woeste worstwrap (wraps met runderworstjes en zuurkool)

Woeste worstwrap

Een hotdog in een wrap-jasje, dat is wat deze woeste worstwrap is! Een lekker runderworstje met sla, romige zuurkool en heerlijke zelfgemaakte ketchup (want nee, daar kan geen kant-en-klare ketchup tegenop). Wist je nog niet wat je vanavond wilde gaan eten? Wij gokken: nu wel. 

Wraps met romige spitskool en garnalen

Wraps met romige spitskool en garnalen

Ook heel lekker: garnalen in wraps. Roerbak ze met romige spitskool en rol in de wrap met blaadjes spinazie. Heerlijk met een verse salade met tomaatjes en ansjovisdressing. Wedden dat dit een blijvertje op het menu is?

 

Kerrie kip wraps met exotisch drankje

Kerrie kip wraps

Zin in iets verrassends? Ga voor deze kerrie kip wraps! De vulling is een smaakfeestje op je bord, want zit vol verrassende ingrediënten. Komt 'ie: paprika, kerrie, kidneybonen, perzik, maïs, ijsbergsla... En o ja, kip. 

Ossenhaas-paprikawrap met abrikozenyoghurt

Ossenhaas-paprikawrap

Een wrap met een Arabisch tintje. Het leuke is: deze wraps vul je met een heerlijke vulling van ossenhaas en paprika en bak je krokant in de pan. Serveer met romige abrikozenyoghurt met vanille-rozenwater en je hebt een maaltijd... Om je vingers bij af te likken. (Lekker met je handen eten dus). 

Pulled beef wraps met avocado, koriander en zure room

Pulled beef wraps met avocado

Je denkt: pulled beef? Ingewikkeld, ingewikkeld... Maar nee hoor! Dat valt heel erg mee. Laat het vlees lekker lang sudderen en jij kan met de beentjes omhoog, terwijl het huis zich vult met heerlijke geuren. Voor je het weet staat dit heerlijke feestmaal op tafel. 

Cheeseburger wraps

Cheeseburger wraps

The best of both worlds: een cheeseburger... In een wrap! Wat wil een mens nog meer? Salade? Doen we er een heerlijke salade bij. Maaltijd compleet.