Taco's met gebakken garnalen en mangosalsa

23
Makkelijk
 
Aangeboden door:

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Ontdooi de garnalen.

Snij de mango in hele fijne stukjes. Was de peper, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en hak fijn. Hak de koriander fijn, inclusief de steeltjes. Verwijder de schil van de ui en snipper fijn. Meng de mango met de peper, koriander, gesnipperde ui een beetje zwarte peper en een beetje limoensap.

Verwarm een koekenpan of wok met een scheut olijfolie. Bak hierin de garnalen, breng op smaak met peper en zout.

Haal de blaadjes little gem los van het kropje, was onder de kraan. Snij de rest van de limoen in partjes. Bak de tortilla’s op een open gaspit, ongeveer 10-20 seconden per kant. Serveer de taco’s met de mangosalsa, sla, gamba’s en limoenpartjes.

Ingredienten

4
Personen

  • 0,5 verse mango
  • 1 rode peper
  • 1 bosje koriander
  • 1 kleine rode ui
  • 1 limoen
  • 500 g wokgarnalen
  • 1 kropje little gem
  • 8 mini tortilla's
Geef je waardering
23