Crumble van rabarber met aardbeiensyllabub

De appels van de klassieke apple crumble vervangen we door rabarber in dit dessert. Syllabub is van origine een zoet-schuimig drankje dat vooral bekend werd in de zestiende eeuw. Ondertussen is de receptuur wat aangepast. Ready to crumble!

rabarbercrumble

Karbonade met zoetzure rabarberchutney

Naast een moes of compote kun je ook een heerlijke chutney maken van rabarber. Samen met granaatappel is dit een friszoete aanvulling op een vleesgerecht. 

Karbonade met zoetzure rabarberchutney

Salade met rabarber, biet en venkel

Behalve in desserts is geroosterde rabarber ook heerlijk door een salade. Bijvoorbeeld deze variant met Nederlandse groenten zoals biet en venkel.

rabarbersalade

Rabarber-grenadinetaart

Deze rabarber-grenadinetaart is een feestje voor het oog en de smaakpapillen. Rudolph deelt zijn recept. 

Rabarber Grenadinetaart

Citroen-vanillecake met rabarbercompote

Wil jij een verrassend frisse twist geven aan een cake? Probeer dan eens dit recept met rabarber en citroen.

Citroen-vanillecake met rabarbercompote