- Snijd de venkel in repen en verdeel over een grote schaal of plank.
- Snijd de bieten in plakken en leg in het midden op de venkel.
- De geroosterde rabarber gaat in het midden en brokkel de geitenkaas eroverheen.
- Sprenkel als laatste de olijfolie, het sap van de geroosterde rabarber en rasp en sap van de sinaasappel eroverheen. Breng op smaak met zout en peper.
- Maak iedere keer een perfect hapje door van alle ingrediƫnten iets op je vork te prikken.
Salade met rabarber, biet en venkel
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties