Salade met rabarber, biet en venkel

0
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
  • Snijd de venkel in repen en verdeel over een grote schaal of plank.
  • Snijd de bieten in plakken en leg in het midden op de venkel.
  • De geroosterde rabarber gaat in het midden en brokkel de geitenkaas eroverheen.
  • Sprenkel als laatste de olijfolie, het sap van de geroosterde rabarber en rasp en sap van de sinaasappel eroverheen. Breng op smaak met zout en peper.
  • Maak iedere keer een perfect hapje door van alle ingrediĆ«nten iets op je vork te prikken.

Ingredienten

2
Personen

Salade met rabarber, biet en venkel

  • geroosterde rabarber
  • 2 venkelknollen
  • 4 gekookte bietjes
  • rasp en sap van 1 sinaasappel
  • 100 g zachte geitenkaas (met honing)
  • 1 el olijfolie
Geef je waardering
0