De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salade met rabarber, biet en venkel

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salade met rabarber, biet en venkel

Bereidingswijze

  • Snijd de venkel in repen en verdeel over een grote schaal of plank.
  • Snijd de bieten in plakken en leg in het midden op de venkel.
  • De geroosterde rabarber gaat in het midden en brokkel de geitenkaas eroverheen.
  • Sprenkel als laatste de olijfolie, het sap van de geroosterde rabarber en rasp en sap van de sinaasappel eroverheen. Breng op smaak met zout en peper.
  • Maak iedere keer een perfect hapje door van alle ingrediĆ«nten iets op je vork te prikken.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.