Bekijk hier de lekkerste Valentijnsrecepten:

Gestoomde coquilles met knoflook

Voor een romantisch valentijnsdiner mag je natuurlijk best een beetje uitpakken. Dat moet zeker lukken met deze heerlijke gestoomde coquilles met knoflook. Niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens supersimpel te bereiden.

Gestoomde coquilles met knoflook

Aziatische oesters op 3 manieren

Een heerlijke amuse uit de Aziatische keuken: oesters bereid op 3 verschillende manieren. Zo is er in ieder geval genoeg keuze voor je geliefde.

Aziatische oesters op 3 manieren

Chicken parmesan pasta

Een eenvoudig recept voor een heerlijke pasta mag in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. Stijg samen naar ongekende hoogte met dit recept voor heerlijke chicken parmesan pasta.

Chicken parmesan pasta

Makkelijke sushi

Sushi is het ideale gerecht om te delen. Tuurlijk, je kunt sushi bestellen of afhalen. Maar als je zelf aan de slag gaat in de keuken met sushirijst en norivellen, maak je pas écht indruk op je geliefde!

Sushi Trend

Bietenpasta met ricotta en pangrattato

Rood is de kleur van de liefde! Een liefdevol valentijnsdiner voorbereiden, gaat je zeker lukken met deze heerlijke bietenpasta gemaakt van rode biet, ricotta en pangrattato. Wij zeggen alvast: eet smakelijk!

Snel met Mil bietenpasta

Hertenbiefstuk met wildsaus

Meer een vleeseter? Probeer het recept voor een heerlijke hertenbiefstuk met wildsaus. Een traktatie waar je zeker indruk mee maakt. En het allerleukste: het is absoluut niet moeilijk om het te bereiden.

Miniatuurvoorbeeld

Carpaccio

Klassieke Italiaanse carpaccio: het ideale gerecht voor een romantisch avondje. Te traditioneel? Verras je geliefde met carpaccio-wraps. Simpel en eenvoudig! Bovendien kun je deze wraps heerlijk combineren met een zelfgemaakte soep.

carpaccio

Kaasfondue

Geen zin om te koken, maar wel zin een romantische avond dineren? Met kaas zit je altijd goed, vooral op Valentijnsdag. Maak een lekkere fondue met romige kazen en dip samen brood, groente en vlees in die pan vol gesmolten kaas. Een goede wijn erbij en je avond is compleet.

Miniatuur