De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bietenpasta met ricotta en pangrattato

Deze pasta met bieten, ricotta en pangrattato is lekker, gezond, origineel en een feestje om naar te kijken. Miljuschka deelt haar kleurrijke recept.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Snel met Mil bietenpasta

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Met deze prachtige roze pasta maak je zeker weten indruk op je gasten! En het allerleukste: je zet het binnen 30 minuten op tafel." 

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Doe de bieten, ui,  knoflook, amandelen en olijfolie in een blender en maal tot een gladde en romige saus. Breng op smaak met peper en zout.  Kook de linguine al dente in gezouten water.   

  2. Snijd de sneetjes zuurdesembrood in kleine blokjes en snijd de bladpeterselie fijn. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het brood met de peterselie goudbruin en knapperig. Voeg citroenrasp, zout en peper toe en bak nog een minuut. 

  3. Giet de pasta af, maar laat ongeveer 100 ml kookwater in de pan. Giet de bietensaus bij de linguine en roer goed totdat alle pasta bedekt is met een dun laagje saus. Verwarm nog een paar minuten door. 

  4. Verdeel de pasta over diepe borden. Verdeel de ricotta en bestrooi met de pangrattato. 

Een gloednieuw programma: 'Snel met Miljuschka'! In dit programma geeft 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen tips om een gezonde en vooral lekkere gezinsmaaltijd snel op tafel te toveren, voor doordeweeks én in het weekend.

 

Snel met miljuschka

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.