De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kaasfondue

Lekker kaasfonduen met Andy McDonald!

15 MIN
Kaasfondue

Een recept van

Andy McDonald

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verhit een scheutje olie in een pan. Pel en snijd de knoflook fijn en fruit de knoflook in de olie. Blus de knoflook af met de wijn, (bewaar een scheutje), en breng aan de kook. Roer de maïzena aan met de resterende wijn en roer door de kokende wijn. Rasp de kaas en voeg in kleine delen toe. Let hierbij op dat de kaas niet kookt. Roer alles goed door en breng op smaak met mosterd, kirsch en zwarte peper.

Serveer met brood en groente.

 

Krijg jij ook nooit het eiwit goed stijf geklopt of blijft jouw witlofschotel nat? Maakt je vader vieze nasi of is het vlees van je tante, buurvrouw of vriendin altijd te droog en verbrand? Wat er ook aan de hand is: voor elk probleem in de keuken is een oplossing.

In het programma First Aid Kitchen krijgen mensen de kans om in hun eigen keuken een antwoord te krijgen op brandende vragen op het gebied van eten en koken.  Maar ook kunnen ze hun moeder, vader, zus, beste vriend of echtgenoot opgeven om te leren koken. Chef Andy McDonald deelt zijn culinaire kennis en laat stap-voor-stap zien hoe je een concreet probleem oplost. Van aangebrande vis tot het nooit meer schiften van mayonaise. Andy weet overal een antwoord op, hij kent alle tips & tricks in de keuken en helpt je graag op weg! 

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker