Voorgerechten 2019

Met Kerst kun je eindelijk alles uit de kast trekken en een waar feestmaal voor je gasten maken. Daar hoort dan een overheerlijk voorgerecht bij en met deze lijst voorgerechten heb je voor elke eter een lekker gerecht. Dus: ga je dit jaar voor makkelijk? Snel? Of lekker uitgebreid? Het kan allemaal!

Bekijk hier alle kerst-voorgerechten >

Miniatuurvoorbeeld

Hoofdgerechten 2019

Het hoofdgerecht is je kans om te imponeren. Vis, vlees of vega, ze komen allemaal voorbij, zodat jij het perfecte hoofdgerecht kunt kiezen waar alle gasten steil van achteroverslaan. Van klassiekers tot moderne succesnummers! Wat je ook kiest: geniet ervan!

Bekijk hier alle kerst-hoofdgerechten >

Nagerechten 2019

Wie is de grootste liefhebber van toetjes? Een kerstdiner zonder nagerecht is haast niet voor te stellen. Vinden wij, tenminste. Je kunt enorm uitpakken of een simpel, maar lekker nagerecht op tafel zetten. Waar je ook voor kiest, met deze recepten kun je de plank niet misslaan en schotel je je gasten een heerlijk nagerecht voor!

Bekijk hier alle kerst-nagerechten >

Miniatuurvoorbeeld

Makkelijk en snel kerstmenu

Wil je niet kiezen? Wij maken het makkelijk voor je. Alle recepten uit dit makkelijke en snelle kerstmenu staan binnen 30 minuten op tafel. De totale tijd voor 5 gangen is 1 uur en drie kwartier. Optimaal, toch? Zo heb jij meer tijd over om van je gasten te genieten. Fijne feestdagen!

 Bekijk hier het makkelijke en snelle kerstmenu >

 

Bekijk snel nog veel meer kerstrecepten! >