Traybake met duchesses
-
Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Verwijder het groen van de bospeen en schil de wortels met een dunschiller. Snijd grote exemplaren eventueel in stukken van 5-6 cm.
-
Boen de pompoen schoon, schillen is niet nodig, en snijd in blokjes van 2 cm.
-
Meng de honing met de olijfolie, het sinaasappelsap, de rasp en de blaadjes van de takjes tijm. Breng op smaak met zout en peper. Hussel de bospeen en pompoen door de marinade.
-
Verdeel de groenten over de bakplaat. Zet er de aardappeltorentjes tussen; zorg dat ze de marinade niet raken want dan bakken ze niet mooi krokant.
-
Bak de aardappeltorentjes met de groenten in de voorverwarmde oven in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.
-
Serveer de aardappeltorentjes en groenten eventueel op een mooie schaal.
0 reacties