Wie echt indruk wilt maken op zijn gasten met Pasen kiest één van deze vijf creaties. Ingewikkeld? Welnee! Je hoeft geen topchef te zijn om een topprestatie te leveren. Wij hebben het voorwerk voor je gedaan; nú hoef je alleen nog maar de boodschappen in huis te halen en de stappen te volgen.

Macarontaart met framboos

Als dit geen feestje op tafel is! Het is bijna zonde om de taart aan te snijden. Maar we raden het je wel aan, want deze macarontaart met frambozen-botercrème en vers fruit wil je proeven. Is het al Pasen? 

Macarontaart met framboos

Sacher blanc

Laat het hart van je gasten sneller slaan met deze heerlijke sacher blanc oftewel witte-chocoladetaart. Dankzij de witte chocolade, is menig chocoladeliefhebber meteen fan na het proeven van deze goddelijke taart.

Sacher blanc

Eenvoudige meringuetaart

Wil je een over de top paassfeer op tafel, dan is dit jouw taart. De meringuetaart maakt je stoutste dromen waar met fluffy meringues, lemon curd en vers fruit. Smakelijk!

Meringuetaart

Tony's Chocoloney-taart met karamel-zeezout

De Tony's Chocolonely-repen, ken je vast wel! Maar deze heerlijke versie van de chocolade ken je vast nog niet! En geloof ons: dit word je nieuwe guilty pleasure! Extra tip: versier de taart met deze verassende choco-eitjes.

Miniatuur

New York cheesecake 

De New York cheesecake is een klassieker, maar daardoor niet minder lekker! De taart gemaakt van roomkaas en kandijkoekjes is áltijd op zijn paasbest en ook nog eens supermakkelijk te maken voor de beginnende deegroller. 

Cheesecake