En het wordt niet zomaar een seizoen. De eerste week staat namelijk helemaal in het teken van Pasen. Zo kan jij schitteren met de mooie gerechten die hij heeft gemaakt. Zo deelt hij lekkere sandwiches, taarten en broodhaasjes die perfect op tafel passen tijdens de paasbrunch. Onze geliefde chef weet precies hoe je de meest prachtige en tegelijkertijd lekkerste creaties maakt. Wij kunnen nu al niet wachten. 

Rudolph's Bakery 

Als geen ander weet Rudolph van Veen hoe je de lekkerste gebakjes, taarten en broodjes maakt. Deze kennis deelt hij graag met jou in zijn nieuwste seizoen van Rudolph's Bakery.  Na de paasweek gaan we door met heel veel  andere lekkere recepten die jij thuis kan bereiden.

Iedere werkdag krijg je de meest geweldige recepten van de meesterpatissier te zien. Denk aan de zoete Espresso-chocoladekoekjes,  lichtpittige Pulled pork bapao’s of een klassieke Pain perdu. Onze geliefde chef heeft voor jou de beste recepten verzameld in het nieuwste seizoen van Rudolph’s Bakery. Kan je niet wachten? Kijk hier alvast naar de recepten van de voorgaande seizoenen. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag om 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!