1. Poutine loaded nacho’s

Loaded nacho’s zijn een perfect gerecht om dit lijstje mee af te trappen. Dit recept is misschien net even anders dan je bent gewend maar heeft net zoveel gesmolten kaas.

24Kitchen_Doritoes_PoutineNachoplate_L.jpg

2. Koreaanse Corn Dog

Dit gerecht is een klassieke snack. Deze verrassende variant is echt eens de moeite waard om te proberen. Het buitenste laagje is extra knapperig door de tortillachips.

24Kitchen_Doritoes_Koreancorndog_L.jpg

3. Camembert uit de oven

Als liefhebber van Doritos wist je allang dat het perfect is om mee te dippen. Daarom kan een lekkere dip ook niet ontbreken in deze lijst. De gesmolten camembert is gegarandeerd een hit.

24Kitchen_Doritoes_Baked Cheese_L.jpg

4. Poke loaded nacho’s

Deze loaded nacho’s zijn geinspireerd op de onwijs populaire pokébowl. Een combinatie waar je nog niet van wist dat het supergoed bij elkaar past. Dat wil je proberen!

24Kitchen_Doritoes_PokeNachoplate_nopack_L.jpg

5. Vega crunch wrap

Ben je fan van de TikTok-wrap? Dan is dit echt een recept voor jou. Dit supermakkelijke gerecht kan je eten als snack of als een lekkere lunch. Misschien wel jouw nieuwe favoriet.

24Kitchen_Doritoes_Bites_Vega chrunch wrap_L.jpg

6. Krokante kabeljauw

Bijna iedereen is gek op een krokant stukje vis. Wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat je vis hartstikke goed kan paneren met Doritos. Zo krokant heb je het waarschijnlijk nog nooit geproefd.

24Kitchen_Doritoes_Gebakkenvis_L.jpg

7. Pittige aubergine-dip

Dit lijstje sluit af met nog een laatste dip. Dit recept met gepofte aubergine is echt niet te weerstaan. Een waardige hekkensluiter.

24Kitchen_Doritoes_Aubergine_nopack_L.jpg