Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Verwarm de kip- en runderbouillon samen met de laurier in een pan.
-
Smelt de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe zodra de boter bruist. Roer goed door voor een paar minuten.
-
Giet het bier in de pan. Roer goed door en voeg dan de bouillon toe.
-
Voeg de ketchup, Worcestersaus en de appelciderazijn toe aan de pan. Breng langzaam aan de kook en laat de jus iets indikken. Voeg de sojasaus toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.
-
Snijd de bacon in blokjes en bak krokant en goudbruin. Snijd de bieslook fijn. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de bieslook fijn.
-
Verdeel de Doritos Pure Paprika over een met bakpapier beklede ovenschaal. Verdeel de helft van de bacon en mozzarella over de ovenschaal. Bak voor 5-10 minuten in de oven of tot de bacon krokant is en de mozzarella gesmolten.
-
Verdeel de rest van de mozzarella en bacon over de ovenschaal. Verdeel de jus over de loaded nacho’s. Garneer met bieslook.
0 reacties