Vega crunch wrap
-
Snijd de champignons in kleine stukken. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in dunne plakken en de ijsbergsla fijn. Laat de bonen uitlekken en spoel af. Rasp de cheddar.
-
Verhit olie in een koekenpan. Voeg de champignons en knoflook toe en bak voor enkele minuten. Voeg de zwarte bonen, gerookt-paprikapoeder en sojasaus toe. Bak voor 5-8 min. Breng op smaak met peper.
-
Snijd de tortilla in tot de helft. Verdeel het bonenmengsel op een kwart van de tortilla. Verdeel op de volgende kwart de ijsbergsla en tomaat. Op de volgende kwart de Doritos Flamin’ Hot. Verdeel op het laatste kwart de kaas.
-
Vouw de kwart met het bonenmengsel naar kwart met de ijsbergsla en tomaat. Vouw die naar de kant met de Doritos. Vouw de laatste keer naar de kwart met de cheddar.
-
Verhit olie in een koekenpan. Bak hierin de gevouwen tortilla’s op middelhoog vuur goudbruin aan beide kanten in circa 5 minuten.
Perry’s cheeseburgersaus (optioneel)
-
Snipper de ui en augurk.
-
Meng de ketchup, mosterd, augurk en ui en de witte-wijnazijn door elkaar. Serveer bij de vega crunch wrap.
0 reacties