De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

koreaanse corn dog

Heb jij al eens gehoord van corn dogs? Dit verrassende recept van 24Kitchen-chef Perry zal je niet zo snel vergeten.

15 min voorbereidingstijd
10 min (voor)bereidingstijd
24Kitchen_Doritoes_Koreancorndog_L.jpg

Een recept van

Perry de Man

Perry De Man

“Dit recept voor corn dog heeft alles in zich om het ook jouw nieuwe guilty pleasure te laten worden. Een gefrituurde hotdog met een pittige saus. En natuurlijk de knapperige bite door de Doritos.”

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Meng in een kom de bloem, gist, suiker, knoflookpoeder, cayennepeper, melk en zout. En schenk het beslag in een hoog glas of maatbeker.

  2. Verkruimel de Doritos Nacho Cheese. Prik de hotdogs op de prikkers. Doop de hotdogds in het beslag en wentel vervolgens door de verkruimelde Doritos

  3. Verhit de olie of frituur tot 180 °C. Bak de corn dogs in circa 2-3 minuten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Leng de gochujang met wat water. Snijd de bosui in ringetjes. Serveer de corn dogs met de gochujangsaus, mosterd, ringetjes bosui en de kimchi.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker