Dorade uit de oven van oma Habiba

Dorade uit de oven van oma Habiba

Een heerlijk hele vis uit de oven is natuurlijk op en top genieten. Bij dit recept uit Zoals alleen oma dat kan wordt de ovenschaal gevuld met een Dorade, gamba's en wordt de vis op smaak gebracht met allerlei heerlijke specerijen. Voeg wat lekkere groentes naar keuze toe en jouw heerlijke visgerecht is klaar. 

Vispan

Vispan

Een stoofschotel op zijn tijd is echt heerlijk. En dat kan natuurlijk ook heel erg goed met vis. Probeer daarom dit lekkere recept voor een vispan, gevuld met een een zalige bisque, pommes duchesses en heerlijke garnalen. 

 

  Viskoekjes

  Viskoekjes

  Met vis kun je alle kanten op. Zo blijft het niet bij vis uit de oven, maar kun je bijvoorbeeld ook deze heerlijke viskoekjes maken. De makreel en zalm in combinatie met de specerijen maken dit echt een top gerecht! 

  bouillabaisse

  Bouillabaisse met kreeft, mosselen en kokkels

  Deze bouillabaisse ziet er echt uit als een feestje. Bouillabaisse is oorspronkelijk een Provençaals gerecht, typerend voor de stad Marseille. Dit heerlijke gerecht, dat verward kan worden met de vissoep, bestaat uit verschillende soorten vis waar heerlijk kookvocht aan toe wordt gevoegd. Bon appétit!

  Parelcouscoussalade met rode mul

  Parelcouscoussalade met rode mul

  Vis is natuurlijk ook onwijs lekker in een salade! Deze couscous salade met granaatappel, dadels, aalbessen, kikkererwten en rode mul is echt een geweldige smaakcombinatie. Eentje die niet op jouw lijstje mag ontbreken. 

  Ravioli met inktvisinkt, zeebaars, coquilles en gorgonzolasaus

  Ravioli met inktvisinkt, zeebaars, coquilles en gorgonzolasaus

  Nog zo'n pareltje: ravioli met inktvisinkt, zeebaars, coquilles en gorgonzolasaus. Een heerlijke en creatieve pasta, waarbij de vis het gerecht naar een hoger niveau tilt. 

  Benieuwd naar nog meer visrecepten? Die vind je hier