Oranje Tompoucentaart

Oranje tompoucentaart

Een écht Nederlands gebakje, maar nu in het oranje en in een royale portie. Geheel in stijl voor Koningsdag. Leve de koning!

Koningstaart

Koningstaart

Deze prachtige koningstaart gemaakt van 'appeltjes van oranje' en dulce de leche is de perfecte traktatie voor deze feestelijke dag. Een stukje voor iedereen die zich vandaag een beetje koning wilt voelen. 

Rigatoni hoep hoep Olanda

Rigatoni 'Hoep Hoep Olanda' 

Ook een Italiaans gerecht geven wij vandaag zonder pardon een Hollands tintje. De rigatoni kleurt mooi oranje door de tomatensaus en salade van geglaceerde wortel. 

Viva Hollandia cupcakes

Viva Hollandia cupcakes

Daar sta je dan, met z'n allen op de rommelmarkt om je laatste spulletjes van zolder te verkopen... Maak een avondje van tevoren deze oranje cupcakes met sinaasappel en wortel! Een fijne snack tussen alle afding-sessies door en ideaal om mee te nemen en uit te delen.

 

Wortail

Power smoothie

Deze orange power smoothie is met alle vitamines een perfecte aanvulling op die oranje tompoezen die we schaamteloos achter elkaar op hebben gegeten. Balance is the key, óók op die gezellige dag dat we met zijn allen de verjaardag van de koning vieren. 

Zin in nog meer vrolijk gekleurde vitaminebommetjes? Hier vind je de lekkerste smoothies van 24Kitchen.nl!

Pompoen-pindasoep

Pompoen-Pindasoep

Heb je een flink koningsdagfeestje achter de rug? Alle rommelmarkten in de stad afgestruind? De hele dag aan de buis gekluisterd gezeten om de koning en koningin te spotten? Koningsdag is vermoeiend. Een oranje pompoen-pindasoepje hebben we na zo'n dag hard feest vieren allemaal wel verdiend.