Broodje aardbei

Rood fruit kunnen we elke dag wel eten! Ideaal als lunchgerecht of voor een borrelhapje met een bruin (of wit) broodje met daarop een frisse aardbeiensalade en balsamicoazijn ! Mmmm... 

Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Eischwerteig

Eischwerteig is een Duitse cake, die ook voor de beginnende bakker makkelijk te bereiden is. Daarnaast ook ontzettend lekker, of zoals onze oosterburen zouden zeggen:"Sehr gut"! 

Bekijk

Eischwerteig

Dessertpizza

Vers fruit kan ook ontzettend lekker zijn op een pizza! Speciaal voor de zoetekauw die zelfs zijn pizza zoet wil hebben. Combineer druiven, blauwe bessen, mango en aardbeien en je hebt een vrolijk zomers feestje op je bord. 

Bekijk

Dessert pizza

Tosti brie met kersen

Een echte, oude klassieker in een nieuw jasje gegoten. Deze tosti met brie en kersen is zó watertandend lekker dat je nooit meer de standaard ham-kaas totsti wilt eten. Benieuwd? Probeer het maar!

Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Bramen-mascarponetaart

Stel je voor... Een heerlijke krokante koekbodem met een vleugje witte chocolade. Een zoete, romige vulling van zachte mascarpone en een topping van verse, frisse bramen. En... heb je al trek?

Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Bananenpannenkoekjes

Soms hè, dan heb je van die dagen dat je onwijze trek hebt in pannenkoeken. Op dit soort momenten is het recept van deze gezonde bananenpannenkoekjes je redder in nood! 

Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Zomerse salade

Deze zomerse salade is zo bijzonder als dat-ie eruit ziet. De salade bestaat onder andere uit parmaham, mozzarella en perzik én tover je binnen een handomdraai op tafel. Dat is mooi, want dan kan je extra snel genieten in de zon. 

Bekijk

Salade met Parmaham