De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bramen-mascarponetaart

45 min voorbereidingstijd
15 min (voor)bereidingstijd
Bramen-mascarponetaart

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Bodem
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de kartelvorm in met boter.
Smelt de witte chocolade au bain-marie (of smelt in de magnetron) en roer de boter en het zout erdoor. Klop de eieren los met de helft van de suiker en meng het chocolademengsel erdoor. Meng de bloem met het bakpoeder. Roer de rest van de suiker door het beslag en meng het bloemmengsel erdoor. Schep het beslag in de ingevette kartelvorm. Bak de bodem in de oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Laat de bodem afkoelen.

 

Mascarponevulling met bramen
Meng de mascarpone met de poedersuiker en verdeel over de bodem.
Druk de bramen in de mascarpone en bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker