De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salade met Parmaham, mozzarella en perzik

Oef... Deze salade is zo bijzonder als dat-ie eruit ziet. Rudolph noemt 'm dan ook niet voor niets de 'Salade Irene' ;-)

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salade met Parmaham

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"Wanneer perziken in het seizoen zijn, gebruik is ze voor werkelijk alles: voor het ontbijt, in desserts maar ook in salades!"

Bereidingswijze

Salade met parmaham, perzik en mozzarella

  1. Leg de rucola uitgespreid op een groot plat bord. Verdeel de plakjes Parmaham over de rucola.

  2. Breek de mozzarella in stukjes en verdeel over de salade. Breek de perziken in twee stukken en verdeel ze tussen de andere ingrediënten.

  3. Besprenkel de salade met olijfolie en balsamicocrème en decoreer met verse blaadjes basilicum en munt en een flinke draai zwarte peper.

Hoera! 24Kitchen viert alweer de 10e verjaardag. Om dit te vieren nodigen wij en onze 24Kitchen-chefs je uit om mee te koken in de Grootste Kookclub van Nederland. Samen gaan wij aan de slag met lekkere, simpele én bovendien feestelijke gerechten.

24K_DeGrootsteKookclub24K_kookclub_1536-1076px.jpg

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.