Oef... Deze salade is zo bijzonder als dat-ie eruit ziet. Rudolph noemt 'm dan ook niet voor niets de 'Salade Irene' ;-)

Deze maaltijdbox is niet meer te bestellen.

BESTEL HIER JE MAALTIJDBOX VOOR AFLEVERING 2

Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

  • 75 g rucola
  • 100 g gesneden Parmaham
  • 1 bol buffelmozzarella
  • 4 halve perziken (blik)
  • enkele takjes basilicum
  • enkele takjes munt
  • 50 ml balsamicocrème
  • 50 ml extra vierge olijfolie
  • grof gemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Stap 1:
Leg de rucola uitgespreid op een groot plat bord. Verdeel de plakjes Parmaham over de rucola.

Stap 2:
Breek de mozzarella in stukjes en verdeel over de salade. Breek de perziken in twee stukken en verdeel ze tussen de andere ingrediënten.

Stap 3:
Besprenkel de salade met olijfolie en balsamicocrème en decoreer met verse blaadjes basilicum en munt en een flinke draai zwarte peper.

Ontdek hier alle andere recepten uit De Grootste Kookclub van Nederland

Geef je waardering

53
Salade met Parmaham
Salade met Parmaham (verticaal)