Couscoussalade

Als er iéts makkelijk en snel te bereiden is, dan is dat wel couscous! Overgiet de couscous met kokend water, voeg wat kruiden toe en dan is het een kwestie van wachten tot de couscous gaar is. Kind kan de was doen! Of de couscous maken, in dit geval. 

Miniatuurvoorbeeld

Shrimp pineapple taco's

Kies je voor deze taco's met garnalen en ananas? Dan zet je binnen no time een kleurrijke, frisse maaltijd op tafel, waar je absoluut trots op kan zijn.  

Miniatuurvoorbeeld

Thaise kipburgers

Afhaalburgers zijn verleden tijd: na een lange dag werken maak je deze heerlijke Thaise kipburgers zó makkelijk zelf, dat een bezoekje brengen aan de dichtstbijzijnde burgertent ongetwijfeld meer moeite is. 

Miniatuurvoorbeeld

Gepofte zoete aardappel

De oven doet het meeste werk bij deze maaltijd met gepofte zoete aardappel. Laat die oven lekker poffen,  jij maakt de bonensalade en yoghurtsaus wel. Teamwork, noemen we dat! 

Miniatuurvoorbeeld

Pasta met geroosterde tomaten-paprikasaus

Pastasaus uit 'n potje: makkelijker kan eigenlijk niet. Maar lekkerder... absoluut wel! Daarnaast is deze geroosterde tomaten-paprikasaus eigenlijk óók gewoon heel makkelijk te maken. Win-winsituatie dus. 

Miniatuurvoorbeeld

Pompoenwok met zelfgemaakt naanbrood

Naanbrood is heel leuk om zelf te maken! Maar pssst... smokkelen kan stiekem ook: naanbrood van de supermarkt is sneller en smaakt ook gewoon heerlijk bij deze pompoenwok

Miniatuurvoorbeeld