Breng het water aan de kook. Snijd de abrikozen in repen. Meng in een kom de couscous met de kurkuma, ras el hanout, abrikozen, een flinke snuf zout en rasp van de limoen. Bewaar de limoen. Schenk het kokende water op de couscous en dek af met een bord. Laat circa 10 minuten staan tot het vocht volledig in de couscous is getrokken.
Ontdooi de tuinbonen en kook ze circa 2 minuten in een pan met water en een beetje zout en spoel koud met water. Snijd de radijzen in vieren, de komkommer in blokjes en halveer de cherrytomaten. Snijd de bosuien in dunne ringen en verkruimel de geitenkaas.
Meng de radijzen, komkommer, bosuien, cherrytomaten, geitenkaas, tuinbonen en een scheutje olijfolie extra vierge door de couscous. Pluk en snijd de blaadjes munt fijn en meng door de couscous. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper en het sap van de limoen.
Meld je aan en praat mee