De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kokosmakronen in drie smaken

Ook zo dol op kokos? Dan is dit recept van Miljuschka écht wat voor jou! Hiermee maak je namelijk drie verschillende variaties op de kokosmakron. Lees snel verder!

25 min voorbereidingstijd
20 min kooktijd
Kokosmakronen x3

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Ook zo dol op kokos? Dan is dit recept van Miljuschka écht wat voor jou! Hiermee maak je namelijk drie verschillende variaties op de kokosmakron. Lees snel verder!

Bereidingswijze

Stap 1: 
Verwarm de oven voor op 170˚C (hetelucht) en bekleed een bakplaat met bakpapier.  

Stap 2: 
Splits de eieren. Doe de eiwitten, kokosrasp en suiker in een pan en roer goed door elkaar. Zet de pan op het vuur en verwarm ongeveer 2 minuten.  

Stap 3: 
Hak de witte chocolade en prak de bosbessen. Verdeel het deeg in 3 verschillende bakken. Voeg aan één bak de witte chocolade toe, aan de tweede de bosbessen en roer goed door. De laatste bak is zonder vulling.  

Stap 4: 
Maak met een ijslepel kokosmakronen en leg op de bakplaat. Met een standaard ijslepel haal je ongeveer 12 kokosmakronen eruit. 

Stap 5: 
Bak de kokosmakronen in de oven tot de bovenkant goudbruin in ongeveer 15-20 minuten. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. De kokos- en bosbesmakroon zijnklaar. 

Stap 6 
Smelt de 50 g witte chocolade au-bain-marie. Dip de onderkant van de kokosmakroon in de witte chocolade en leg op een bakpapiertje. Maak met een lepel chocoladestrepen over de kokos makroon. Zet heel even in de koelkast om hard te worden. 

Ontdek hier alle andere recepten uit Bak Met Miljuschka

Miljuschka gaat opnieuw op reis en deze keer laat ze de wondere wereld zien van het bakken. En extra leuk: ze laat zien dat ook jij thuis heel simpel een heerlijk baksel uit de oven kan toveren.

 

Bak met Miljuschka

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker