Stap 1:
Verwarm de oven voor op 170˚C (hetelucht) en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Stap 2:
Splits de eieren. Doe de eiwitten, kokosrasp en suiker in een pan en roer goed door elkaar. Zet de pan op het vuur en verwarm ongeveer 2 minuten.
Stap 3:
Hak de witte chocolade en prak de bosbessen. Verdeel het deeg in 3 verschillende bakken. Voeg aan één bak de witte chocolade toe, aan de tweede de bosbessen en roer goed door. De laatste bak is zonder vulling.
Stap 4:
Maak met een ijslepel kokosmakronen en leg op de bakplaat. Met een standaard ijslepel haal je ongeveer 12 kokosmakronen eruit.
Stap 5:
Bak de kokosmakronen in de oven tot de bovenkant goudbruin in ongeveer 15-20 minuten. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. De kokos- en bosbesmakroon zijnklaar.
Stap 6
Smelt de 50 g witte chocolade au-bain-marie. Dip de onderkant van de kokosmakroon in de witte chocolade en leg op een bakpapiertje. Maak met een lepel chocoladestrepen over de kokos makroon. Zet heel even in de koelkast om hard te worden.
0 reacties