De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Paasrecepten - Rudolph's Bakery

Met Pasen staat bij de meeste mensen een gezellige brunch op het menu. Speciaal voor dit moment toverde Rudolph een aantal leuke en vooral lekkere paasrecepten uit zijn hoge hoed. Sommige voor de wat meer gevorderde bakker maar de meeste zet je binnen een handomdraai op tafel. Vrolijk Pasen!

Broodhaasjes

Chef aan het woord

Rudolph van Veen

rudolph portret

Paasrecepten - Rudolph's Bakery

Bekijk hier alle lekkere en verrassende paasrecepten van Rudolph

Paasrecepten - Rudolph's Bakery

  • Broodhaasjes

    Zien ze er niet uit om op te eten? Deze broodhaasjes maken je paasontbijt, of brunch, net wat feestelijker. 

    voorbereidingstijd 60 min
    oventijd 15 min
    wachttijd 800 min
    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret
  • High tea sandwiches met komkommer en gerookte zalm

    Deze Engelse komkommer en zalmd sandwiches zijn de perfecte kleine broodjes voor tijdens een brunch. Rudolph legt je uit hoe je dit makkelijk zelf kan maken. 

    voorbereidingstijd 30 min
    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret
  • Chocoladecroissant-pudding

    De croissantpudding is perfect voor een lekkere paasbrunch. De zoete smaken en zachte textuur zijn een echte traktatie.

    voorbereidingstijd 30 min
    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret
  • Tarte soleil met spinazie en feta

    We brengen het zonnetje in huis met dit smakelijke recept. Voel je niet geïntimideerd door de bijzondere vormen want het is, letterlijk, in een handomdraai te maken.

    voorbereidingstijd 60 min
    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret
  • Lemon drizzle cake

    Het is geen verrassing dat deze lekkere cake een van onze grote favorieten is. De basis is eenvoudig maar de combinatie van de citroen en citroentijm geven het een verrassende twist.

    voorbereidingstijd 30 min
    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret
  • Italiaanse hartige taart

    Heerlijk voorbij de lunch of als hoofdgerecht. Hartige taarten vallen oneindig te combineren maar deze dit recept is zeker de moeite waard om thuis te maken.

    voorbereidingstijd 90 min
    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret
  • Osterchüechli
    Deze traditionele paaskoekjes zijn een groot begrip in Zwitserland. Gelukkig kan je ze thuis ook makkelijk maken.
    voorbereidingstijd 85 min
    oventijd 30 min
    wachttijd 30 min
    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret
  • Krokante gevulde eitjes

    Het gevulde eitje, wie kent het niet? Deze variant zorgt voor vernieuwing door de avocado vulling en het krokante laagje!

    voorbereidingstijd 30 min
    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret
  • Pain perdu

    Het klinkt misschien gek, maar deze pain perdu wordt gemaakt van Frans stokbrood dat minstens een dag oud is! Dus het perfecte recept als je nog wat stokbrood over hebt.

    voorbereidingstijd 15 min
    wachttijd 120 min
    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.