De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tagliatelle con asparagi e tartufo (tagliattelle met asperge en truffel)

Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng een pan water aan de kook met een beetje zout. Snijd de onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van circa 1 centimeter.

30 min kooktijd
Tagliatelle con asparagi e tartufo (tagliattelle met asperge en truffel)

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Breng een pan water aan de kook met een beetje zout.
Snijd de onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van circa 1 centimeter.

Pel en snipper de sjalot. Pel en hak de knoflook. Fruit de sjalot en knoflook circa 3 minuten in een scheutje olijfolie. Voeg de asperges toe en blus af met de witte wijn. Verbrokkel de gorgonzola. Voeg de room en gorgonzola toe aan de asperges. Pluk de basilicum en rasp de Parmezaanse kaas. Voeg toe aan de saus en roer goed door.

Giet de pasta af en meng met de saus. Breng op smaak met versgemalen peper en een beetje zout.
Snijd de gedroogde tomaten in repen. Voeg de truffelpasta en gedroogde tomaten toe.
Garneer met wat takjes basilicum.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker