Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verpak de bol knoflook in aluminiumfolie en pof de knoflook in de oven in circa 20 minuten gaar.
Bestrooi de polderhoen met zout en peper. Verhit een scheut olie in een pan en bak de polderhoen om en om goudbruin en gaar en laat hem afkoelen.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze doormidden. Breng de eieren in een pan met koud water aan de kook en kook ze circa 6 minuten. Laat de eieren schrikken in koud water, pel ze en snijd de eieren in vieren.
Knijp de citroen uit boven de kom en voeg zout, peper en mosterd toe. Knijp de teentjes knoflook, boven de kom, uit de bol en roer met een garde beetje bij beetje 200 ml olie erdoor. Snijd de ijsbergsla in repen en meng met de gemengde sla en de dressing. Verdeel de sla en radijsjes over borden. Snijd de polderhoen in plakjes en verdeel ze over de salade. Leg de partjes ei erbij en rasp de kaas erover.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verpak de bol knoflook in aluminiumfolie en pof de knoflook in de oven in circa 20 minuten gaar. Bestrooi de polderhoen met zout en peper. Verhit een scheut olie in een pan en bak de polderhoen om en om goudbruin en gaar en laat hem afkoelen.
0 reacties