De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rijstmiesalade met garnalen, gebakken courgette en taugé

15 MIN
Rijstmiesalade met garnalen, gebakken courgette en taugé

Een recept van

Bereidingswijze

  • Breng het water aan de kook.
  • Leg de rijstmie in een kom met tijm.
  • Giet het kokende water over de rijstmie en dek de kom af met een bord.
  • Laat circa 5 minuten staan en giet af. Spoel koud met water.
  • Snijd de courgette in kleine stukjes. Pel en hak de knoflook.
  • Pel en snijd de ui in halve ringen.
  • Verhit een scheut zonnebloemolie in een koekenpan.
  • Bak de courgette met knoflook en ui circa 3 minuten.
  • Blus af met ketjap, sojasaus en gembersiroop.
  • Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Meng de courgette met de rijstmie, de taugé en de Hollandse garnalen. Je kunt de salade warm of koud eten.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker