Verwarm de oven voor op 170 ºC. Roer de boter en suiker smeuïg en meng er één voor één de eieren door. Meng de bloem, bakpoeder en het cacaopoeder en voeg toe aan het mengsel. Meng de yoghurt en de espresso erdoor. Vet een bakvorm in. Schenk het beslag in de vorm en bak de cake in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake afkoelen.
Mascarponecrème
Week de gelatine in koud water. Verwarm een pan en los daarin de gelatine met aanhangend water op. Roer de gelatine met de poedersuiker door de mascarpone. Smeer de mascarponecrème op de cake en laat de cake circa 2 uur opstijven in de vriezer.
Marsepein
- Voor rode marsepein meng je een klein scheutje bietensap en een beetje bietenpoeder tot een papje. Kneed dit door de marsepein tot de deze egaal van kleur is.
- Voor groene marsepein kneed je een beetje tarwegraspoeder of matchtheepoeder door de marsepein tot de marsepein egaal van kleur is.
- Voor gele marsepein kneed je een beetje kurkuma door de marsepein tot de marsepein egaal van kleur is.
- Voor bruine marsepein kneed je een beetje cacaopoeder door de marsepein tot de marsepein egaal van kleur is.
Chocolade
Smelt de chocolade au bain-marie. Vouw een cornetje. Schep de chocolade in het cornetje en spuit de gewenste tekst op.
0 reacties