De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Piadina alla Giovanni (gevulde broodjes) en groene salade

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Halveer de tomaten en meng ze met de rucola. Breng de salade op smaak met een scheut balsamicoazijn, een scheut olijfolie en sap van een halve citroen. Snijd de feta grof en meng de feta door de salade.Strooi de pijnboompitten over de salade en breng op smaak met peper.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Piadina alla Giovanni (gevulde broodjes) en groene salade

Bereidingswijze

Salade
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Halveer de tomaten en meng ze met de rucola. Breng de salade op smaak met een scheut balsamicoazijn, een scheut olijfolie en sap van een halve citroen. Snijd de feta grof en meng de feta door de salade.Strooi de pijnboompitten over de salade en breng op smaak met peper.

Piadina alla Giovanni(2 verschillende bereidingen)
Snijd de tomaten in plakken. Besprenkel de tortilla’s met wat druppels water. Verwarm de tortilla’s in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Blijf de tortilla omkeren. Ze hoeven niet te verkleuren.

Bestrooi de tortilla in de pan met pizzakaas. Leg op de tortilla’s enkele plakken mortadella of prosciutto, een pluk rucola en plakjes tomaat. Bestrooi met peper en vouw de tortilla dicht.

Bak de tortilla aan beide kanten circa 1 minuut tot de kaas gesmolten is.

TIP: Je kan natuurlijk voor de vegetarische keuken de ham en worst achterwege laten.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.