De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

piadina alla giovanni (gevulde broodjes) en groene salade

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Halveer de tomaten en meng ze met de rucola. Breng de salade op smaak met een scheut balsamicoazijn, een scheut olijfolie en sap van een halve citroen. Snijd de feta grof en meng de feta door de salade.Strooi de pijnboompitten over de salade en breng op smaak met peper.

20 MIN
Piadina alla Giovanni (gevulde broodjes) en groene salade

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Salade
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Halveer de tomaten en meng ze met de rucola. Breng de salade op smaak met een scheut balsamicoazijn, een scheut olijfolie en sap van een halve citroen. Snijd de feta grof en meng de feta door de salade.Strooi de pijnboompitten over de salade en breng op smaak met peper.

Piadina alla Giovanni(2 verschillende bereidingen)
Snijd de tomaten in plakken. Besprenkel de tortilla’s met wat druppels water. Verwarm de tortilla’s in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Blijf de tortilla omkeren. Ze hoeven niet te verkleuren.

Bestrooi de tortilla in de pan met pizzakaas. Leg op de tortilla’s enkele plakken mortadella of prosciutto, een pluk rucola en plakjes tomaat. Bestrooi met peper en vouw de tortilla dicht.

Bak de tortilla aan beide kanten circa 1 minuut tot de kaas gesmolten is.

TIP: Je kan natuurlijk voor de vegetarische keuken de ham en worst achterwege laten.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker