Stappenplan
-
Breng een pan water aan de kook. Kook de rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd het vel van de worstjes open en schraap het vlees er met een vork uit. Pel de knoflook en snijd fijn. Kneus het venkelzaad in een vijzel of met een mes.
-
Verhit 1 el olijfolie in een ruime koekenpan en fruit de knoflook. Voeg de saucijzen, venkelzaad en de cherrytomaten toe aan de pan en bak 2 á 3 minuten mee.
-
Laat de taggia-olijven uitlekken en voeg daarna toe aan de pan. Bak even mee en blus het geheel af met een scheut witte wijn.
-
Snijd de blaadjes van de peterselie fijn.
-
Giet de rigatoni af en bewaar hierbij een kopje van het kookvocht. Voeg de rigatoni toe aan de pan met een scheutje kookvocht.
-
Breng de pasta op smaak met peper en zout. Bestrooi met de verse peterselie en rasp er wat Parmezaanse kaas overheen.
0 reacties