- Zet de oven op de hoogste stand. Bij mij is dit 230 °C.
- Doe bakpapier op een bakplaat en strooi hier de suiker over uit. Zet dit 10 minuten in de oven.
- Klop ondertussen de eiwitten stijf met een snufje zout. Zorg dat de kom waarin je dit doet super schoon is. Ik kook altijd
- water en hou de kom erboven. De condens veeg ik eruit met keukenpapier en dan is de schaal hartstikke schoon.
- Wanneer je de schaal met eiwitten ondersteboven kan houden zonder dat die op je hoofd vallen, is het tijd om te stoppen met kloppen.
- Klop er nu lepel voor lepel de warme suiker door, totdat je geen suikerkorrel meer tussen je vingers voelt wanneer je een beetje van het schuim fijn wrijft.
- Doe op het bakpapier de eetlepels cranberry’s en pistachenoten. Rol 9 hoopjes meringue erdoorheen zodat je een mooi
- kleurenspel krijgt.
- Bak 2 uur op 100 °C.
120 min voorbereidingstijd
15 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties