- Zet de oven op de hoogste stand. Bij mij is dit 230 °C.
- Doe bakpapier op een bakplaat en strooi hier de suiker over uit. Zet dit 10 minuten in de oven.
- Klop ondertussen de eiwitten stijf met een snufje zout. Zorg dat de kom waarin je dit doet super schoon is. Ik kook altijd
- water en hou de kom erboven. De condens veeg ik eruit met keukenpapier en dan is de schaal hartstikke schoon.
- Wanneer je de schaal met eiwitten ondersteboven kan houden zonder dat die op je hoofd vallen, is het tijd om te stoppen met kloppen.
- Klop er nu lepel voor lepel de warme suiker door, totdat je geen suikerkorrel meer tussen je vingers voelt wanneer je een beetje van het schuim fijn wrijft.
- Doe op het bakpapier de eetlepels cranberry’s en pistachenoten. Rol 9 hoopjes meringue erdoorheen zodat je een mooi
- kleurenspel krijgt.
- Bak 2 uur op 100 °C.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties